Dancing Stars навлезе в безмилостната си фаза, в която журито и

...
Dancing Stars навлезе в безмилостната си фаза, в която журито и
Коментари Харесай

Dancing Stars навлезе в безмилостната си фаза

Dancing Stars навлезе в безмилостната си фаза, в която журито и феновете наблюдават всяка стъпка на състезателите под микроскоп. Една от най-креативните двойки напусна танцовото шоу по bTV на крачка от полуфинала. Виктор Стоянов и Михаела се сбогуваха с фантазията да вдигнат купата, само че оставиха незабравима диря със смелите си провокации на паркета, мощните си послания и ефектна хореография. Двамата си потеглиха от конкуренцията след разтърсващ дуел против различен обичан тандем - синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър. Трудното и финално решение кой да се раздели с дансинга и кой да остане да се бори за трофея взеха феновете. 

" Танците са чудо, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отхвърли от мен “, сподели Виктор. Въпреки че измина дълъг път и сподели извънредно развиване в " Dancing Stars “, Стоянов показва невзискателност и самоирония. Последният танц, изпълнен от него и Михаела, беше гореща самба с хип-хоп " тен “. 

Във вечерта, в която всяка неверна стъпка можеше да се окаже крачка към изхода, оцеляха шест двойки. Телевизионната водеща доктор Неделя Щонова и Атанас подпалиха фитила на танцовата вечер с взривяващо пасо добле. Поп звездата Дара и Джими се впуснаха в изящна румба, разкриваща дълбоки, чисти страсти. А каскадьорът Валери Григоров и Дорина сътвориха не танц, а филм със своя вихрен куикстеп.  

Три двойки се показаха ослепително и получиха оптималните 40 точки от журито. Атрактивни и дръзки, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър внесоха мистичност, съблазън и доза експанзия с пасо добле. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор потвърдиха класата си с приказен фокстрот. Поп артистът Папи Ханс и Ани сътвориха съвършен театър на ръба на сериозното и занимателното, а изпълнителят постави зелената маска на Джим Кери и завъртя главите ни със самба. 

След самостоятелните осъществявания журито подложи състезателите на още едно тестване - за първи път през този сезон участниците влязоха в уморителен танцов маратон. Всички двойки стъпиха по едно и също време на сцената и, без отмора, извършиха пет следващи танца в пет разнообразни стила. Победители в предизвикването, изискващо светкавична реакция и смела импровизация, станаха Неделя Щонова и Атанас.   

В идващия епизод на " Dancing Stars “ следва освен инфарктен полуфинал, само че и двойна елиминация. Шестте двойки ще би трябвало да показват перфекционизъм, мощна душeвност и цялостна централизация, само че единствено четири от тях ще бъдат позволени до огромния край. Как кандидатите за купата крал и кралица на бала се готвят за най-важните дни в танцовото шоу и какво се случва с отпадналите състезатели, ще разкрие Станислава Ганчева в " Dancing Stars Extra “ в петък от 22.30 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР